Minun perheeni – writing about my family

Minun perheessä on neljä henkeä: isä, äiti ja veli.

Minulla on yksi isovel. Hänen niemensä on M.. Hän opiskelee geografia (my teacher wants to say it is maantietoa but is that geography?) ja asuu Göttingenissä. Se on Keski-Saksassa ja entisessä Länsi-Saksassa. M. pitää Göttingenissä opiskelemisesta, koska hänellä on paljon ystäviä siellä.
Äitini nimi on Ju.. Hän on kaupunkin virkailija. Äiti n naimisissa isäni kanssa. Isäni nimi on Jü.. Hän työskentelee elektroniikkakaupassa.
Minun perheeni asuu Neurupinissä. Se on Itä-Saksassa, 80km:n Berliinistä.
Minun äidilläni oli kaksi veljeä, mutta yksi on jo kuollut. Hänen nimensä oli E. ja minun enoni nimi on M.
Isälläni on yksi sisko ja yksi veli. Setäni nimi on F. ja tätini nimi on H.
Minulla on yksi isläiti. Muut muumit ja ukit ovat jo kuolleet. Isoäitini on aitini äiti. Hän on paras! Hän on ainoa jota minä kaipaan.
Minulla on paljon sekkuja. E.-enollani on neljä lasta: Ja., J., C. ja D.. Ja. on vanhin ja minä pidän hänestä eniten. Janan pikaystävän nimi on H.. He saavet lapsen ensi kesänä. J. ja C. ovan samanikäisiä, mutta J. on hieman nuorempi. Heillä jo on lapsia. C.in poika, F., on nuorempi. J.lla on tyttö. Hänen nimensä on L.. D. on nuroin, mutta hän ja J. ovat naimisessa. Ja. ja C. ovat oikeastaan avoiliitossa poikkaystäviensä kanssa, mutta C. mene naimisin ensi huhtikuussa.